In deze categorie vindt u alles voor moderne kooktechnieken, ook wel moleculair koken: het toepassen van wetenschap op de bereidingswijze in de keuken. Met het merk Texturas kunnen diverse moderne kooktechnieken toegepast worden zoals sferificatión, geleren en emulgeren. Een andere grote speler op de markt van het moleculair koken, is het Spaanse Sosa. Alle producten zijn van natuurlijke herkomst. Bezoek ook uw HANOS groothandel voor een deskundig advies over de mogelijkheden van de moderne kooktechnieken.

125 producten gevonden
Gelcreme

Gelcreme

Sosa25236648

Air bag ground

Air bag ground

Sosa25236808

Gelburger

Gelburger

Sosa25236773

Manitol

Manitol

Sosa25236988

Cold procrema 100

Cold procrema 100

Sosa25236442

Yuzu paste

Yuzu paste

Sosa25237558

Gelcrem hot

Gelcrem hot

Sosa25203978

Crumble tomaten

Crumble tomaten

Jordà25213200

Crispy quinoa

Crispy quinoa

Jordà25213260

Crispy caramel

Crispy caramel

Lyo sabores25213360

Sumac poeder

Sumac poeder

Sosa25215130

Malto surprises

Malto surprises

Texturas25200613

Pastry emulsifier

Pastry emulsifier

Sosa25236460

Spicemix del mondo peru

Spicemix del mondo peru

Verstegen22201430

Transglutaminase

Transglutaminase

Ajinomoto25239716

Mais gevriesdroogd

Mais gevriesdroogd

Lyo sabores25200784

Crutomat surprises

Crutomat surprises

Texturas25200659

Algin sferificacion

Algin sferificacion

Texturas25200033

Iota gelificacion

Iota gelificacion

Texturas25200088

Instantgel

Instantgel

Sosa25236415